Záruka kvality

 

Kvalita poskytovaných služieb je našou prioritou. Všetky naše aktivity podliehajú precízne nastaveným procesom a prísnej kontrole. Spĺňame požadované normy a predpisy, naši predstavitelia sú členmi renomovaného európskeho združenia pre marketingový výskum ESOMAR (The European Society for Opinion and Marketing Research). Svojim členstvom garantujeme, že budeme vo všetkých svojich prieskumných aktivitách dodržiavať ustanovenia Medzinárodného kódexu praktík marketingových a sociálnych výskumov, ktorý vydala Medzinárodná obchodná komora spolu s ESOMARom.

 

 

TRI PILIERE, NA KTORÝCH STAVIAME:

  • ĽUDSKÉ ZDROJE

    Staviame na kvalitných ľuďoch. O našich klientoch sa stará tím profesionálov, ktorí sú pravidelne školení, aby spĺňali tie najprísnejšie kritériá a štandardy.

  • TECHNOLOGICKÉ ZABEZPEČENIE

    Sme technologicky najvyspelejšie a najväčšie komerčné call centrum na Slovensku. Z hľadiska fyzickej bezpečnosti sa nachádzajú všetky naše serverové prvky v špičkovo vybavenom DataCentre, ktoré spĺňa štandard TIER III +.

  • INTERNÉ PROCESY

    Sme držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2008. Máme know-how a skúsenosti zo stoviek projektov ročne. Sme členmi prestížnej medzinárodnej prieskumnej asociácie ESOMAR.

Podobné produkty

Najnovšite články

Veselo o prieskumoch 6
Veselo o prieskumoch 5
Veselo o prieskumoch 4
Veselo o prieskumoch 3
Veselo o prieskumoch 2

Kontakt

Potrebujete poradiť alebo pomôcť?

Napíšte nám a my vás budeme kontaktovať.

Kontaktný Formulár